Vi söker fordonstekniker till vår verkstad

En film om hur det är att jobba i vår verkstad.

Till vår nybyggda och toppmoderna depå med verkstad i Fyrislund söker vi nu en fordonstekniker. På Gamla Uppsala Buss blir du en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss.

Att vara fordonstekniker hos oss innebär att du tar ansvar och arbetar självständigt, där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Du kommer att få arbeta med service, felsökningar och reparationsarbeten på våra bussar.

Vår fordonsflotta består av el-bussar, el-hybrider samt biogas och dieselbussar. Detta betyder att du får arbeta med och utbildas inom den senaste tekniken i fordonsbranschen.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid i ett fritt arbete under eget ansvar tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även vår personal möjligheten att ta D-körkort. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Möjlighet finns till flexibla arbetstider enligt överenskommelse. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, företagshälsovård och en toppmodern verkstad med ergonomiskt tänk i verktygen och i lokalerna.

Vem söker vi?

  • Du har en fordonsteknisk utbildning från gymnasieskola eller dokumenterad likvärdig utbildning/erfarenhet.
  • Du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Du har god datavana.
  • Du har B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Tidigare arbete med tunga fordon är meriterande.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom tidiga erfarenheter och tekniska kunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Läs mer och ansök här.

Rulla till toppen