Vi vill vara ett bussbolag i toppklass

Med våra cirka 500 anställda strävar vi efter att vara ett bussbolag i toppklass. För att nå vår ambition behöver vi ständigt utvecklas och vi arbetar för att hela tiden bli ännu bättre. Det gäller allt från våra tjänster och kvaliteten på det vi levererar till hur vi är som arbetsgivare.
Här behandlas alla lika.

Gamla Uppsala Buss arbetar hårt för att alla våra anställda och kunder, oberoende av kön, etnisk tillhörighet och religion, ska behandlas lika. Ur ett medarbetarperspektiv gäller policyn allt från rekrytering till kompetensutveckling och föräldraledighet. Vi strävar fortlöpande efter att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter.

Kompetensutveckling

Vi satsar på att utbilda våra egna bussförare från grunden för att kunna säkerställa hög kvalité på den service vi ger till våra kunder. Det är också viktigt för oss att ta tillvara varje medarbetares kunskaper. Vi vill både att rätt personer ska vilja stanna och utvecklas med oss, och rekrytera nya talanger.

Hållbar utveckling

Vi tar ansvar för framtiden! Våra bussar byts ut och repareras regelbundet för att försäkra oss om att kunden och föraren får en behaglig resa. Vi jobbar också kontinuerligt med  avfallhantering och energisparande så att de utsläpp vi gör ska påverka miljön på minsta möjliga sätt.  Gamla Uppsala Buss är miljöcertifierade enligt ISO 14001, läs mer under fliken Miljö.